halal food 18T
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
mostbet_gbki
GuestObstawiam tu od zeszlej jesieni i powiem wprost wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj apka robi robote — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i wiekszosc to normalni dostawcy. Play’n GO jest wszedzie — Book of Dead leci u mnie codziennie, chociaz ostatnio czesciej klikam Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to troche szkoda.
Powitalny jest w okolicach 125% do mniej wiecej 1600 zl plus okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot w okolicach x60 — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] zanim sie zarejestrujesz. Wplata minimalna zaczyna sie od 20 zl, zapis to dwie minuty, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Wyciagam wygrane najczesciej na Skrill i schodzi to do 2-3 godzin. Na Vise czekalem dwa dni. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Obsluga po polsku dziala, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, nie jest to nic pod polskim nadzorem — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, nie ma tego w sklepie Play. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, wylaczylem to drugiego dnia.
mostbet_ebKt
GuestKlikam tu od mniej wiecej pol roku i nie ukrywam zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. No i tutaj mostbet aplikacja robi robote — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play jest wszedzie — Gates of Olympus leci u mnie codziennie, aczkolwiek od miesiaca bardziej siedze na Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Lightning Roulette jest tam oczywiscie. Polskojezycznego dilera brak i na to troche narzekam.
Bonus powitalny to 100% od pierwszej wplaty plus 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, rejestracja zajela mi doslownie minute, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Wyciagam wygrane zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard czekalem dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, choc sam nie probowalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.
Obsluga jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, nie jest to nic pod polskim nadzorem — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach.
888starz_oxOn
GuestAssalomu alaykum, men bu yerda taxminan olti oydan beri o’ynayman, shuning uchun fikrimni bo’lishmoqchiman. To’g’risi, boshida shubha bilan qaragandim — bizda bunaqa kontoralar ko’p, yarmisi to’lovda ming bahona qiladi. Ammo 888starz mening holatimda shu paytgacha umuman aldamadi.
Slotlar haqida gapiradigan bo’lsam, tanlov juda keng — nazarimda 6000ga yaqin oshadi, aniq sanamadim. Ko’proq Pragmatic Play o’yinlarini aylantiraman: Gates of Olympus va Sweet Bonanza eskirmaydi, ba’zan Play’n GO ning Book of Dead ga qaytaman. NetEnt va Yggdrasil ham bor, lekin bularni siyrak o’ynayman. Live qismi yaxshi yig’ilgan — Evolution studiyasi, tirik dilerlar, Crazy Time bo’lsa kechqurun vaqt o’tkazishga juda mos.
Xush kelibsiz bonusi masalasi ancha munosib: dastlabki to’ldirishda 100% ustiga va yana 150 bepul aylanish tushadi. Ammo shu yerda shartga qarab qo’ying — odatda x35 atrofida, ya’ni tezda chiqarolmaysiz, sabr kerak. Men avvaliga qoidalarni o’qimay olib yubordim va biroz kuyib qoldim. Joriy aksiyalarni [url=https://888starz-apk4.com]888starz скачать[/url] dan ko’rib chiqsangiz bo’ladi, ro’yxatdan o’tishdan oldin shu foydali bo’ladi.
Pul kirim-chiqimi bo’yicha: kartalar ishlaydi, Skrill bilan Neteller ham bor, Bitcoin orqali ham mumkin — men asosan kriptodan foydalanaman, sababi tezroq. Minimal depozit kichkina, deyarli 20 000 so’m atrofida desa ham bo’ladi. O’tgan hafta yechib oldim — kriptoga bir soatga qolmay tushdi, karta bilan bo’lsa bir kunga yaqin kutdim.
Telefon versiyasi to’g’risida ham aytay: rasmiy sahifadan ilovani yuklab olsa bo’ladi, Android uchun muammosiz ishlaydi, iPhone uchun ham yo’l topilgan, lekin biroz chalkashroq. Mobil brauzerda ham yaxshi ishlaydi, ilova esa tezroq tuyuldi. Meni bezor qilgan narsa — verifikatsiya ancha sekin bo’ldi, ikki kun ovora bo’ldim, support xizmati rus tilida normal ishlaydi, o’zbekchada gohida kechikadi. Ruxsatnoma Curacao niki, ya’ni odatdagi variant — kimdir buni yoqtirmaydi, menga muhim emas, chunki pul chiqarishda kamchilik ko’rmadim.
888starz_zxEn
GuestSalom barchaga, shaxsan o’zim deyarli besh oydan beri stavka qilaman, shuning uchun tajribamni yozib qo’yay dedim. Rostini aytsam, boshida ishonmagandim — bizda bunaqa saytlar to’lib yotibdi, ko’pchiligi pul to’lamaydi. Ammo 888starz menda hozircha muammo tug’dirmadi.
Slotlar haqida gapiradigan bo’lsam, tanlov juda keng — menimcha 6000ga yaqin oshadi, aniq sanamadim. Ko’proq Pragmatic Play o’yinlarini aylantiraman: Gates of Olympus va Sweet Bonanza klassika, ba’zan Play’n GO ning Book of Dead ga qaytaman. NetEnt va Yggdrasil ham bor, faqat ularni kamroq o’ynayman. Jonli bo’lim alohida gap — Evolution studiyasi, tirik krupyelar, Crazy Time bo’lsa kechqurun vaqt o’tkazishga zo’r.
Bonus tomoni ham yomon emas: dastlabki to’ldirishda 100% ustiga plyus 100 frispin beriladi. Ammo shu yerda veydjerga qarab qo’ying — odatda x35 chamasi, demak darrov chiqarolmaysiz, sabr kerak. Men birinchi safar qoidalarni to’liq ko’rmay olgandim, keyin afsuslandim. Amaldagi takliflarni [url=https://888starz-apk5.com]888starz apk[/url] dan ko’rib chiqsangiz bo’ladi, ro’yxatdan o’tishdan oldin shu foydali bo’ladi.
To’lovlar bo’yicha: kartalar bemalol o’tadi, Skrill bilan Neteller ham bor, Bitcoin orqali ham mumkin — men ko’proq USDT dan foydalanaman, sababi kutish kam. Eng kam summa arzimagan, deyarli 20 000 so’m chamasi bo’lsa kerak. O’tgan hafta yechib oldim — hamyonga bir soatga qolmay keldi, kartaga esa bir kunga yaqin kutdim.
Telefon versiyasi to’g’risida ham aytay: saytdan apk faylni yuklab olsa bo’ladi, android da muammosiz ishlaydi, iPhone uchun ham variant bor, faqat biroz chalkashroq. Mobil brauzerda ham normal ochiladi, ilova esa yengilroq tuyuldi. Menga bezor qilgan narsa — hujjat tekshiruvi biroz cho’zildi, ikki kun kutdim, qo’llab-quvvatlash xizmati ruscha normal ishlaydi, o’zbek tilida ba’zida kechikadi. Ruxsatnoma Curacao niki, ya’ni odatdagi variant — ba’zilar bunga e’tiroz bildiradi, menga muhim emas, chunki pul chiqarishda kamchilik ko’rmadim.
-
AuthorPosts